Pedicurepraktijk Het Groene Woud
Medisch pedicure

Pedicurepraktijk het Groene Woud:  Uw voeten, Onze zorg.

Welkom bij Pedicurepraktijk Het Groene Woud:

Pedicurepraktijk Het Groene Woud is een gediplomeerd en erkende praktijk. Wij zijn gespecialiseerd in basis-, medische- en cosmetische voetbehandelingen. De praktijk is gevestigd in Oirschot.

Heeft u op enigerlei wijze last van uw voeten, bent u diabetisch-, of reumatisch patiënt, dan bent u bij Pedicurepraktijk Het Groene Woud van harte welkom.

Pedicurepraktijk Het Groene Woud is als medisch pedicure aangesloten bij ProVoet, ProCert en is geregistreerd bij het KRP voor pedicures. Hierdoor bent u verzekerd van de juiste behandeling die is afgestemd op uw voeten. Jaarlijks volgen wij bijscholing omtrent  de laatste ontwikkelingen, behandelmethodes en vereisten binnen het vakgebied. Hierdoor bent u er zeker van dat u kunt vertrouwen op een professionele en zorgvuldige behandeling.

Naast de behandelingen voor volwassenen kunnen ook kinderen bij ons terecht. Op een rustige en respectvolle manier gaan wij te werk, zodat ook zij zich op het gemak zullen voelen tijdens de behandeling.

Vanzelfsprekend kunt u altijd contact met ons opnemen, voor nadere informatie en zien u graag in onze praktijk


Maak tijdens uw behandeling gratis gebruik van de schoenenreiniging met de shoefresh.*

 

Voetpedicure Pedicurepraktijk Het Groene Woud Oirschot


Tijdens de behandeling kunnen uw schoenen Gratis gereinigd worden door de shoefresh. Hierdoor worden bacteriën,schimmels en nare geurtjes verwijderd.

* reiniging is gratis bij elke pedicurebehandeling vanaf 30 minuten.


(De schoenen worden gereinigd doormiddel van Active Oxygen technologie. Active zuurstof (ozon) pakt schimmels en bacteriën aan die stank veroorzaken. Vervolgens droogt de shoefresh de schoenen. Dit gebeur van binnenuit, wat beter is voor het materiaal van de schoen, dan het drogen op bijvoorbeeld de verwarming).